fbpx

The Virus

Suntem în 1995. Dr. Karl Friedmann este liderul departamentului de Virusologie al institutului de cercetare TriOptimum. După o serie de eșecuri în cariera acestuia, consiliul institutului decide în cele din urmă să-l concedieze. La auzul veștii, dr. Friedmann născocește un plan diabolic pentru a-și recupera slujba: creează un virus letal pe care îl împrăștie pe toată suprafața planetei pentru ca, după o vreme, să elibereze el însuși antidotul și să pozeze în eroul salvator.

 

Însă dintr-un accident, planul doctorului este aruncat în aer. Doctorul este contaminat cu propriul virus și, înainte de a-și putea administra antidotul, este răpus.

În prezent, situația este îngrijorătoare. Fiecare persoană de pe planetă este infectată cu virusul mortal, iar acesta va deveni activ într-o oră, omorând oameni. Antidotul este încă în laboratorul doctorului. Sunteți ultima speranță a omenirii, va trebui să intrați în laborator, să recuperați antidotul și să scăpați de acolo la timp pentru a vă salva pe voi și toată populația planetei Pământ, altfel vom pieri cu toții!

DETALII JOC

Acesta este un joc destinat jucătorilor mai avansați. Se joacă pe întuneric, fiecare jucător având la dispoziție o lanternă. Dacă este primul vostru joc escape-room, s-ar putea să fie mai înțelept să începeți cu Prototype X sau Bonnie and Clyde’s Hideout.

INFORMATII

Joc in limba ENGLEZĂ/ROMÂNĂ

Număr de jucători 2-6

Vârsta minimă: 12 ani*
Însoțit de un adult*

Prețuri

2 Persoane

45 ron/Adult

35 ron/Student

3 Persoane

40 ron/Adult

35 ron/Student

4 Persoane

35 ron/Adult

35 ron/Student

5-6 Persoane

30 ron/Adult

35 ron/Student

Aniversări. Te distrezi maxim de ziua ta.

Invită-i pe toți la o petrecere cum nu au mai experimentat până acum. Facem noi cinste cu distracția tu trebuie doar să fii pregătit de aventură.

Fun cu toată gașca

Când sunt mulți, distracția crește. Solicită o ofertă personalizată dacă vrei să organizezi o petrecere-surpriză sau să vii cu toată gașca la Escape Room Pitești. Scrie-ne pe rezervari@thefunplace.ro sau hai să ne auzim la
0763 681 187 / 0752 664 587​.

Contactează-ne!

Adresă

Str. Rahovei, nr.1, etaj 2 Pitesti

Telefon

0763 681 187

Email

rezervari@thefunplace.ro

Program

Luni - Duminică: Închis temporar