fbpx

Termeni și Condiții

Îți mulțumim anticipat pentru respectarea și acceptarea acestor reguli și te asigurăm că au fost create pentru ca tu și toți ceilalți participanți să vă jucați în camerele de evadare THE FUN PLACE PITEȘTI în condiții de deplină siguranță și corectitudine.

Consimțământ pentru rezervări și jocuri în camerele de evadare THE FUN PLACE PITEȘTI

Declarația de aprobare pentru colectarea și procesarea datelor personale

I. Între beneficiarul rezervării numit în continuare subiect și

Subscrisa, SC THE FUN PLACE PITEȘTI SRL, telefon 0763 681 187, e-mail: rezervari@thefunplace.ro, înregistrată la Oficiul Registrul Comerțului sub numărul J3/1035/2019, CUI 40908706, în calitate de beneficiar a intervenit următoarea declarație de consimțământ:

II. Obiectul consimțământului

Prezentul consimțământ aprobă colectarea și procesarea de către beneficiar a datelor personale ale subiectului

III. Datele colectate

Datele colectate de la subiect sunt următoarele:

 • Adresa de e-mail: pentru transmiterea de comunicări, informații, contract, factură, notificări, informări
 • Nr. de Telefon: pentru transmiterea de comunicări, notificări de întârziere, oferte, informări
 • Nume, prenume: pentru adresare și contact
 • Poză de grup.

IV. Scopul în care va fi utilizat consimțământul

Datele care fac obiectul prezentei vor fi utilizate strict în următoarele scopuri:

 • Realizarea unui cont pe platforma proprie a site-ului web www.thefunplace.ro
 • Publicarea pe Internet a faptului că subiectul a utilizat serviciile companiei, a descrierii acestora.
 • Transmiterea prin SMS de notificări
 • Efectuarea de apeluri de prezentare a ofertelor/serviciilor/produselor companiei
 • Publicare în panoul portofoliu de clienți aflat in incinta companiei
 • Menționarea în videoclipurile, imaginile, ofertele și cataloagele tipărite de prezentare ale companiei

V. Postarea pozelor se va efectua în următoarele locații:

Drepturile subiectului

Subiectul este protejat de către Regulamentul General pentru Protecția Datelor cu caracter personal nr. 679/2016 poate interveni când dorește și poate solicita:

 • informarea și consultarea informațiilor vizate
 • actualizarea informațiilor vizate
 • ștergerea informațiilor vizate
 • restricționarea și opunerea în prelucrarea informațiilor vizate

VI. Valabilitate

Prezentul consimțământ este valabil pentru o perioadă nelimitata sau până la retragerea sa.

VII. Declarație:

Subiectul, rezervând camera de joc își exprimă consimțământul in favoarea beneficiarului cu privire la utilizarea (neremunerată) a imaginilor fotografice ale persoanei sale în scopurile descrise mai sus. Utilizarea imaginilor fotografice în alte scopuri decât cele descrise mai sus sau pentru comercializarea prin transferul imaginilor către alți terți decât cei menționați este strict interzisă.

Termeni și condiții pentru rezervări și jocuri în camerele de evadare THE FUN PLACE PITESTI

 1. Rezervările se pot face online pe site sau prin email la rezervari@thefunplace.ro. Acestea vor fi confirmate printr-un email emis de echipa noastră și care va conține toate informațiile necesare jocului de room escape. Pentru anularea sau modificarea rezervării, participanții trebuie să contacteze echipa THE FUN PLACE PITEȘTI telefonic sau prin e-mail cu cel puțin 3 ore înainte de ora rezervată.
 2. Accesul la jocul room escapesub influența băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor este strict interzis. Personalul THE FUN PLACE PITESTI are libertatea de a refuza accesul clienților care se comportă agresiv sau neadecvat în sălile de joc și pot întrerupe oricând jocul de room escape fără rambursarea contravalorii acestuia. De asemenea, este interzis accesul cu băuturi alcoolice sau stupefiante în incinta THE FUN PLACE PITESTI. Plata jocului se efectuează înainte de intrarea în camera de joc.
 3. Scenariile și mobilierul camerelor de evadare THE FUN PLACE PITESTI au fost realizate ținând cont de toate măsurile de siguranță necesare și nu conțin elemente dăunătoare sau vătămătoare pentru participanți.
 4. Jocurile noastre de room escapese bazează pe folosirea inteligenței, logicii și intuiției. În nicio situație nu va fi necesară utilizarea forței sau a altor abilități fizice. Orice daună produsă camerei sau obiectelor din interiorul acesteia va fi imputată echipei de participanți care a cauzat-o. Soluțiile jocurilor nu implică alterarea decorațiunilor, mobilierului, a instalațiilor de supraveghere, sunet, iluminat sau electrice. Nu dezlipiți marcajele ”DO NOT TOUCH” si ” DO NOT MOVE”.
 5. Participanții înțeleg și acceptă faptul că pe durata jocului deroom escape, ușa camerei în care se vor afla nu va fi încuiată, ea se va deschide prin rezolvarea jocului, la finalizarea celor 60 de minute de joc sau prin apăsarea butonului de urgență, în situații speciale. În cazul în care siguranța participanților este amenințată, organizatorul va deschide de urgență ușa.
 6. Participanții înțeleg și acceptă faptul că pe durata jocului room escapeși pentru buna derulare a acestuia vor fi urmăriți si ascultați cu camera de supraveghere aflată în interiorul camerei. Utilizarea camerelor de supraveghere este necesară bunei funcționări a jocului, în scopul de a furniza indiciile suplimentare potrivite dacă echipa se împotmolește și apasă butonul de solicitare ajutor. Organizatorii nu vor realiza capturi foto sau video în niciun moment al jocului.
 7. Persoanele care suferă de claustrofobie, atacuri de panică, astm, boli de inimă sau alte suferințe care le pot crea probleme în timpul jocului de room escapesunt sfătuite sa nu participe. În cazul în care un participant aflat într-una dintre aceste condiții hotărăște să participe la joc, o face pe propria răspundere. THE FUN PLACE PITESTI nu își asumă responsabilitatea pentru participarea la joc a persoanei respective sau pentru eventualele vătămări de natura fizică sau psihică suferite de aceasta. Dacă pe parcursul jocului în camera de evadare o persoană hotărăște întreruperea acestuia, va apasa butonul de urgenta
 8. Bunurile personale, precum telefoane mobile, chei, genți, ghiozdane, cărți, instrumente de scris, laptopuri, aparate de înregistrare audio sau video, alimente și băuturi, vor fi lăsate in vestiarelecu lacăt, special amenajate pentru participanți.
 9. Participanții înțeleg și acceptăconfidențialitatea scenariului, indiciilor, puzzle-urilor și tuturor celorlalte detalii ale jocului. Niciunul dintre aceste elemente nu va fi făcut public (nici parțial, nici integral) de către participanți. Înregistrarea video sau fotografierea camerelor, a jocului sau a obiectelor din cameră sunt interzise. În caz de nerespectare a acestor reguli, jocul va fi întrerupt imediat de către organizatori, fără rambursarea contravalorii acestuia. Nerespectarea acestor reguli conduce la declanșarea demersurilor legale împotriva persoanei/ persoanelor care divulgă informațiile confidențiale.
 10. Toți participanții trebuie sa aibă peste 12 ani și să nu sufere de tulburări comportamentale/ autism/ ADHD. Daca suferă de aceste tulburări, pot intra și participa la joc doar în prezența unui adult, de preferință unul dintre părinți, psihologul, terapeutul sau educatorul THE FUN PLACE PITESTI nu își asumă nici o responsabilitate asupra eventualelor afecțiuni pe care jocul le poate provoca ulterior.
 11. Pentru teambuildinguri și petreceri se achită avans pentru rezervarea jocurilor, iar suma nu se restituie în cazul anulării sau neprezentării.
 12. Pentru minorii neînsoțiți în joc de cel puțin un adult este răspunzătoare persoana care a efectuat rezervarea și i-a adus în locația THE FUN PLACE PITESTI. Aceasta este răspunzătoare pentru buna purtare a acestora în timpul jocului atât din punct de vedere al limbajului folosit/atitudine cât și a acțiunilor întreprinse de aceștia. Personalul THE FUN PLACE PITESTI poate întrerupe oricând jocul în cazul în care observă nerespectări ale termenilor/condițiilor/siguranței…etc.

Îți mulțumim pentru citirea și acceptarea acestor reguli. Te așteptăm cu drag.

Echipa THE FUN PLACE PITESTI.

Contactează-ne!

Adresă

Str. Rahovei nr.1, etaj 2 Pitesti

Telefon

0763 681 187

Email

rezervari@thefunplace.ro

Program

Luni - Joi: 12:00 - 22:00
Vineri - Duminică: 12:00 - 24:00