fbpx

Prototype X

Anii ‘90. O tânără echipă de cercetători români construiește, într-un mic garaj improvizat, prototipul X, o tehnologie care le permite autoturismelor să funcționeze fără combustibil fosil. Adică, o descoperire care ar revoluționa industria auto și ar schimba lumea în care trăim. Unul dintre cele mai mari conglomerate din industria auto a aflat de existența tehnologiei și își dorește să o obțină, prin orice mijloace. Așa că te angajează pe tine și echipa ta de hoți profesioniști pentru a sparge atelierul și a fura Prototipul X. În plus, compania vrea să prezinte tehnologia la Salonul Auto care începe într-o oră. Intrați în garaj, dar ușa se blochează automat în spatele vostru. Ai o oră la dispoziție până la începerea evenimentului să găsești dispozitivul și planurile tehnice și să descoperi o cale de a debloca ușa. Nu uita! Marele conglomerat nu tolerează eșecurile. Mulți dintre cei care au dezamăgit compania au dispărut în circumstanțe misterioase.

DETALII JOC

Acesta este probabil cel mai pozitiv joc de evadare din oraș. Este un joc perfect pentru începători, nu foarte greu, însă destul de complicat pentru a vă ține în priză. Dacă ești jucător hardcore de escape-rooms, este posibil să fie un pic prea ușor pentru tine aici. The Virus sau Bonnie and Clyde’s Hideout s-ar potrivi mai bine.

INFORMAȚII

Joc in limba ENGLEZĂ/ROMÂNĂ

Număr de jucători 2-6

Vârsta minimă:  12 ani*
Însoțit de un adult*

Prețuri

2 Persoane

45 ron/Adult

35 ron/Student

3 Persoane

40 ron/Adult

35 ron/Student

4 Persoane

35 ron/Adult

35 ron/Student

5-6 Persoane

30 ron/Adult

35 ron/Student

Aniversări. Te distrezi maxim de ziua ta.

Invită-i pe toți la o petrecere cum nu au mai experimentat până acum. Facem noi cinste cu distracția tu trebuie doar să fii pregătit de aventură.

Fun cu toată gașca

Când sunt mulți, distracția crește. Solicită o ofertă personalizată dacă vrei să organizezi o petrecere-surpriză sau să vii cu toată gașca la Escape Room Pitești. Scrie-ne pe rezervari@thefunplace.ro sau hai să ne auzim la
0763 681 187 / 0752 664 587.

Contactează-ne!

Adresă

Str. Rahovei, nr.1, etaj 2 Pitesti

Telefon

0763 681 187 / 0752 664 587

Email

rezervari@thefunplace.ro

Program

Luni - Duminică: Închis temporar