fbpx

Evenimente

Te distrezi de ziua ta și te bucuri de fun cu toată gașca.

Dacă ai rămas fără idei pentru aniversarea copilului, alege o experiență memorabilă și palpitantă. Poți fi sigur că niciunul dintre prietenii lui nu se va plictisi. În Escape Room Pitești vor lucra în echipă și se vor distra încercând să dezlege ghicitorile și să evadeze din cameră.

Echipa noastră le va explica celor mici cum funcționează jocul și care sunt regulile de bază și se va asigura că toată lumea se simte bine și știe ce are de făcut. 

Jocurile tip boardgames le dezvoltă imaginația, dexteritatea, memoria și independența, ajutându-i să coopereze, deci să socializeze și să se cunoască între ei, dar și pe ei înșiși. Echipa noastră îi va îndruma pas cu pas în timpul jocului, ca totul să decurgă ușor.

Invită-i pe toți la o petrecere cum nu au mai experimentat până acum, facem noi cinste cu distracția.

O echipă de succes este o echipă în care oamenii se cunosc cu adevărat. Și ce mod mai bun de a-ți cunoaște colegii decât în timpul unui joc care necesită cooperare, creativitate, spontaineitate sau strategie?

Când munca în echipă e și distractivă, toată lumea câștigă. Ajută-ți angajații să lucreze mai bine împreună și descoperă ce roluri li se potrivesc, oferindu-le o misiune distractivă: un joc de evadare în care trebuie să coopereze pentru a desluși puzzle-ul și a găsi cheia camerei în care sunt încuiați.

Capacitatea noastră este de 24 de jucători simultan (într-o oră) în cele 3 camere.

Un joc la Escape Room Pitești este un mod eficient de consolidare a unei echipei nou formate, dar și a unei echipe cu vechime.

Descoperă tematicile camerelor noastre AICI.

Jocurile de societate îmbină distracția și relaxarea cu munca în echipă și spiritul competitiv. Poți alege un boardgame care să se potrivească cu scopul sau tematica evenimentului tău, cu particularitățile echipei pe care vrei să o consolidezi sau cu profilul companiei.

Jocurile tip board games îi ajută pe oameni să se apropie, să creeze conexiuni și să se deschidă, dar și să se cunoască mai bine pe ei înșiși. Fie că alegeți un joc de cărți, un joc cu zaruri sau un joc tip role-play, echipa ta va putea sărbători reușite recente, va putea debloca momente de tensiune sau se va bucura de o pauză binemeritată care le va spori tuturor productivitatea.

Avem un joc pentru fiecare set de aptitutdini pe care vrei să-l dezvolți: lucrul în echipă, spirit creativ, tehnici de negociere, planificare, strategie, spontaneitate, deducție, viziune în spațiu sau viteză de reacție. Avem peste 60 de boardgames și o capacitate de 40 de jucători.

Fără presiunea rezultatelor sau termenelor limită de la birou, angajații se pot bucura de competiție și se pot ajuta reciproc să-și descopere abilitățile. Îndeplinirea misiunii devine obiectivul comun, iar cooperarea, singura cale de reușită. Se poate observa ușor distribuirea rolurilor în echipă: liderii vor avea inițiativă, vor delega eficient, creativii vor găsi soluțiile la care nu se gândește nimeni, îndemânaticii vor lua problema în propriile mâini.

Evadarea dintr-un escape room este o experiență inedită, de care se poate bucura oricine este dornic să-și testeze limitele, să-și pună la încercare abilitățile de a rezolva puzzle-uri, și își dorește și puțină adrenalină, indiferent de vârstă.

 

Avem cea mai impresionantă colecție de boardgames din Pitești, atât pentru copii, cât și pentru adulți sau pentru întreaga familie. Te putem ajuta să alegi jocul perfect pentru orice ocazie și pentru numărul de persoane. Spune-ne ce fel de jocuri îți plac și sigur îl găsim pe cel potrivit.

Dacă vrei să faci o surpriză sărbătoritului sau să organizezi o cerere în căsătorie specială, putem plănui împreună o surpriză. În funcție de escape room-ul ales și de mărimea pachetului tău, putem ascunde cadoul sau mesajul în așa fel încât jocul să devină și mai palpitant, chiar și pentru tine. Surpriza va veni în cel mai neașteptat moment.

La The Fun Place nu găsești doar jocuri și camere de evadare, ci și un bar cu de toate pe care îl poți închiria pentru petrecerea pe care vrei să o organizezi.

Bucură-te de un meniu complet de răcoritoare, alcool și cafea, iar dacă îți dorești și o selecție de mâncare, colaborăm cu o mulțime de companii de catering, astfel încât petrecerii tale să nu-i lipsească niciun ingredient.

 

Contactează-ne!

Adresă

Str. Rahovei nr.1, etaj 2 Pitesti

Telefon

0763 681 187

Email

rezervari@thefunplace.ro

Program

Luni - Duminică: Închis temporar