fbpx

Escape Rooms PiteȘti

Escape Room Pitești  – transformă-te în personajul principal din propriul thriller. Tu și echipa ta aveți o oră la dispoziție să lucrați împreună pentru a descoperi indiciile de care aveți nevoie pentru a vă îndeplini misiunea: evadarea din cameră. Provocările din Escape Rooms Pitești sunt destinate adulților și copiilor.

Fun for everybody !!!

Tu și echipa ta intrați într-o cameră cu o temă specifică și veți putea evada în 60 de minute dacă rezolvați toate puzzle-urile din acea cameră. În toată camera veți găsi indicii, jocuri de inteligență care vă vor stimula, puzzle-uri și ghicitori care pas cu pas vă vor aduce mai aproape de evadare.
Totul contracronometru.

Pentru a evada, ai nevoie de o echipă mereu alertă, care să coopereze. Aveți nevoie de îndemânare, imaginație și viteză de reacție. Fiecare cameră vă va stimula diferit și vă va solicita un alt set de abilități. Fie că ești pe urmele lui Bonnie și Clyde sau că trebuie să oprești răspândirea unui virus letal care va aduce sfârșitul omenirii, la escape room-ul nostru din Pitești vei avea parte de o experiență care îți va stimula toate simțurile. Te simți pregătit să faci față provocării?

La The Fun Place din Pitești vei găsi o cameră de evadare perfectă, fie că vii cu familia, cu prietenii sau în teambuilding cu colegii. Îți propunem trei lumi imersive, în care vei uita că ești, de fapt, într-un joc: Bonnie & Clyde’s Hideout, The Virus și Prototype X. Toate camerele noastre au fost create de o echipă interdisciplinară de designeri, arhitecți, ingineri și tâmplari, ca tu să te bucuri de o experiență surprinzătoare.

Ce trebuie să știi

  • Nu sunteți (chiar) singuri în Escape Room. Echipa noastră urmărește buna desfășurare a jocului prin intermediul camerelor video și vă poate ajuta oricând aveți nevoie de o mână de ajutor. 
  • Unele jocuri sunt în română, altele în engleză. Pentru cele în engleză, e nevoie să cunoașteti limba la nivel mediu. În cazul în care un cuvânt vă pune în dificultate, puteți solicita ajutorul nostru.
  • Cu cât echipa ta e mai mare, cu atât puzzle-urile vor fi mai usor de rezolvat și veți reuși să evadați mai repede.
  • Camerele sunt construite pentru a fi 100% sigure. Nu există elemente sau provocări care să prezinte risc de accidentare. În cazul în care unul dintre jucători vrea să iasă mai devreme, din orice motiv, trebuie doar să ne anunțe.
  • Te rugăm să nu faci fotografii sau să filmezi în interiorul camerelor de evadare. Vrem să păstrăm misterul și pentru ceilalți jucători.

Alege-ți misiunea și rezervă-ți propria aventură aici.

Bonnie & Clyde’s Hideout - Escape Room

Suntem în 1934. Toată America vuiește, iar numele celor doi infractori celebri, Bonnie Parker și Clyde Barrow, sunt pe buzele tuturor. Tocmai ai fost detașat ca detectiv în Sailes, Louisiana și ești decis să pui mâna pe criminalii sângeroși care au jefuit atâtea bănci, benzinării, magazine și locuințe, au ucis oameni nevinovați și polițiști, colegi de-ai tăi aflați la datorie. Nu mai sta pe gânduri! Ia-ți arma și insigna, adună-ți colegii și porniți pe urmele răufăcătorilor!

The Virus - Escape Room

Suntem în 1995. Dr. Karl Friedmann este liderul departamentului de Virusologie al institutului de cercetare TriOptimum. După o serie de eșecuri în carieră, consiliul institutului decide în cele din urmă să-l concedieze. La auzul veștii, dr. Friedmann născocește un plan diabolic pentru a-și recupera slujba: creează un virus letal pe care îl eliberează în mai multe aeroporturi din lume, simultan. Doar tu și prietenii tăi puteți intra în laborator pentru a recupera antidotul până nu e prea târziu. Soarta omenirii e în mâinile voastre.

Prototype X - Escape Room

Anii ‘90. O tânără echipă de cercetători români construiește, într-un mic garaj improvizat, prototipul X, o tehnologie care le permite autoturismelor să funcționeze fără combustibil fosil. Adică, o descoperire care ar revoluționa industria auto și ar schimba lumea în care trăim. Unul dintre cele mai mari conglomerate din industria auto a aflat de existența tehnologiei și își dorește să o obțină, prin orice mijloace. Așa că te angajează pe tine și echipa ta de hoți profesioniști pentru a sparge atelierul și a fura Prototipul X. În plus, compania vrea să prezinte tehnologia la Salonul Auto care începe într-o oră. Intrați în garaj, dar ușa se blochează automat în spatele vostru. Ai o oră la dispoziție până la începerea evenimentului să găsești dispozitivul și planurile tehnice și să descoperi o cale de a debloca ușa. Nu uita! Marele conglomerat nu tolerează eșecurile. Mulți dintre cei care au dezamăgit compania au dispărut în circumstanțe misterioase.

Ești pregătit?

Un Escape Room este ca un joc video pe care îl joci în viața reală.

Un mister pe care trebuie să-l dezlegi alături de prieteni, căutând indicii, rezolvând puzzle-uri și luând decizii contracronometru, pentru că e singura cale prin care poți evada din camera în care ești încuiat.

Ok, ok, promitem că dacă nu găsești cheia la finalul celor 60 de minute alocate, descuiem noi.

Prețuri - Escape Room Pitești
Prototype X, The Virus, Bonnie & Clyde's Hideout
60 minute

2 Persoane
45 ron/Adult
35 ron/Student
3 Persoane
40 ron/Adult
35 ron/Student
4 Persoane
35 ron/Adult
35 ron/Student
5-6 Persoane
30 ron/Adult
35 ron/Student

Prețuri - Escape Room Pitești
Bonnie & Clyde's Hideout
90 minute

2 Persoane
75 ron/Adult
55 ron/Student
3 Persoane
70 ron/Adult
55 ron/Student
4 Persoane
65 ron/Adult
55 ron/Student
5-6 Persoane
55 ron/Adult
55 ron/Student

*Reducerile pentru elevi/studenți se acordă doar în baza carnetului/legitimației

Aniversări. Te distrezi maxim de ziua ta.

Invită-i pe toți la o petrecere cum nu au mai experimentat până acum. Facem noi cinste cu distracția tu trebuie doar să fii pregătit de aventură.

Fun cu toată gașca

Când sunt mulți, distracția crește. Solicită o ofertă personalizată dacă vrei să organizezi o petrecere-surpriză sau să vii cu toată gașca la Escape Room Pitești. Scrie-ne pe rezervari@thefunplace.ro sau hai să ne auzim la
0763 681 187 / 0752 664 587.

Testimoniale - The Fun Place

Galerie foto Escape Room Pitești

Contactează-ne!

Adresă

Str. Rahovei nr.1, etaj 2 Pitesti

Telefon

0763 681 187 / 0752 664 587

Email

rezervari@thefunplace.ro

Program

Luni - Duminică: Închis temporar