fbpx

Se apropie momentul în care vrei să-i adresezi marea întrebare, dar nu știi exact cum să orchestrezi evenimentul? O cină romantică nu ți se pare o idee suficient de bună? Îți propunem o cerere în căsătorie atipică, care poate fi, cu adevărat, o surpriză neașteptată: ascunde întrebarea în Escape Room și creează o amintire pe care o veți prețui amândoi peste ani. 

Te ajutăm să personalizezi scenariul misiunii, să transformi unul dintre indicii în marea întrebare sau să faci din inelul de logodnă obiectivul secret al misiunii. Fie că vrei să te bucuri de acest moment alături de cei mai buni prieteni sau vrei să creezi un moment special doar pentru voi doi, echipa The Fun Place Pitești e complicele tău. 

Imaginează-ți cât de intense vor fi emoțiile, în condițiile în care toți cei implicați sunt absorbiți de misiunea pe care trebuie să o ducă la bun sfârșit. E clar că persoana iubită va fi cu gândurile în cu totul altă parte, iar gestul tău romantic va genera o surpriză memorabilă.      

Oricare dintre camerele de evadare de la The Fun Place Pitești este o alegere bună pentru a-i adresa marea întrebare. Poate că povestea de dragoste a cuplului de infractori Bonnie & Clyde te inspiră, oricât de atipică ar fi. Sau, poate sunteți amândoi fani ai filmelor SF și al poveștilor apocaliptice, așa că The Virus e aventura care se poate transforma în amintirea perfectă. Iar dacă vrei să nu bănuiască nimic, probabil poți alege Prototype X, povestea care se învârte în jurul secretelor din lumea tehnologiei auto.

Contactează-ne și hai să-i facem o surpriză de neuitat, împreună.  

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *