fbpx

Bonnie & Clyde’s Hideout

Suntem în 1934. Toată America vuiește, iar numele celor doi infractori celebri, Bonnie Parker și Clyde Barrow, sunt pe buzele tuturor.

Tocmai ai fost detașat ca detectiv în Sailes, Louisiana și ești decis să pui mâna pe criminalii sângeroși care au jefuit atâtea bănci, benzinării, magazine și locuințe, au ucis oameni nevinovați și polițiști, colegi de-ai tăi aflați la datorie.

Fii atent și reia traseul răufăcătorilor, adună dovezile, studiază bine fosta lor ascunzătoare din Joplin, Missouri. Cum de nu s-a prins nimeni până acum că automobilul preferat de Clyde este întotdeauna un Ford V-8? De ce au fost trecute cu vederea atâtea indicii semnificative, ca pasiunea lui Bonnie pentru fotografie și poezii, obiceiul ei de a fuma țigară de la țigară, sau obsesia lui Clyde pentru pușca automată Browning M1918?

Nu mai sta pe gânduri! Ia-ți arma și insigna, adună-ți colegii și porniți pe urmele răufăcătorilor! Este șansa voastră de a salva America de acești criminali și ocazia ta de a te afirma ca detectiv!

Tu și echipa ta trebuie să-i opriți pe Bonnie & Clyde o dată pentru totdeauna!

3 JOCURI ÎNTR-O CAMERĂ!

Bonnie & Clyde’s Hideout este singurul escape room din Pitești cu 3 variante de joc: poți alege între cele 2 versiuni de 60 de minute, una pentru Bonnie și alta pentru Clyde, sau varianta de 90 de minute, în care să încerci să-i împuști pe amândoi.

PROVOCAREA

Bonnie & Clyde’s Hideout este un escape room plin de puzzle-uri legate de povestea reală a celor două personaje. Prin mobilier și obiecte de epocă, am recreat misterul cu care le-a înconjurat presa vremii. Nu îți va fi ușor să-i împuști pe Bonnie și Clyde, dar sigur merită să încerci!

INFORMAȚII

Joc in limba ENGLEZĂ

Număr de jucători 2-6

Vârsta minimă: 12 ani*
Însoțit de un adult*

PENTRU ÎNCEPĂTORI

Dacă nu ai mai jucat niciodată un escape room, Bonnie & Clyde’s Hideout te va fascina. Provocările sunt abundente și misterioase, atent legate de povestea reală. Te sfătuim să îți aduni prietenii și să veniți în grup de minim patru-cinci persoane, să cooperați între voi pentru a rezolva la timp puzzle-urile. În grup de doi-trei va fi mai dificil, dar nu imposibil, ca la orice altă cameră de evadare. Dacă vă împotmoliți, sunați din clopoțel și vă vom strecura pe sub ușă indicii suplimentare. Ia-ți prietenii și veniți la escape room Pitești să vă dovediți abilitățile!

PENTRU AVANSAȚI

Bonnie & Clyde’s Hideout este un escape room pe care cu siguranță îl vei îndrăgi, oricât de multe alte camere ai jucat până acum. Este complex, cu și mai multe provocări și puzzle-uri decât de obicei. Ia-ți prietenii și puneți-vă la încercare toate abilitățile; veți avea nevoie de ele! Cel mai probabil, veți alege să jucați versiunea de 90 de minute, care vă va solicita din plin inteligența, atenția, concentrarea și spiritul de echipă. Veți reuși oare să-i împușcați pe ambii criminali în decurs de o oră și jumătate? Programați-vă chiar acum și porniți în misiune!

Prețuri - Bonnie & Clyde's Hideout
60 minute

2 Persoane

45 ron/Adult

35 ron/Student

3 Persoane

40 ron/Adult

35 ron/Student

4 Persoane

35 ron/Adult

35 ron/Student

5-6 Persoane

30 ron/Adult

35 ron/Student

Prețuri - Bonnie & Clyde's Hideout
90 minute

2 Persoane

75 ron/Adult

55 ron/Student

3 Persoane

70 ron/Adult

55 ron/Student

4 Persoane

65 ron/Adult

55 ron/Student

5-6 Persoane

55 ron/Adult

55 ron/Student

Aniversări. Te distrezi maxim de ziua ta.

Invită-i pe toți la o petrecere cum nu au mai experimentat până acum. Facem noi cinste cu distracția tu trebuie doar să fii pregătit de aventură.

Fun cu toată gașca

Când sunt mulți, distracția crește. Solicită o ofertă personalizată dacă vrei să organizezi o petrecere-surpriză sau să vii cu toată gașca la Escape Room Pitești. Scrie-ne pe rezervari@thefunplace.ro sau hai să ne auzim la <a
0763 681 187 / 0752 664 587​.

Contactează-ne!

Adresă

Str. Rahovei nr.1, etaj 2 Pitesti

Telefon

0763 681 187 / 0752 664 587

Email

rezervari@thefunplace.ro

Program

Luni - Duminică: Închis temporar