fbpx

Activități de Escape Room în cadrul unei petreceri aniversare

Ceva care să-ți dea de gândit ! Acum nu mai trebuie să te chinui atât de mult pentru a găsi ceva deosebit pentru aniversarea copilului tău. Ei înseamnă totul pentru noi, deci nimeni nu te poate condamna dacă te dai peste cap pentru a-i organiza aniversarea perfectă. Totuși, ce mai poți ”inventa” pentru a organiza o aniversare deosebită ? Cum îi poți oferi copilului o experiență total aparte ?

Răspunsul este destul de simplu, și vă vom explica de ce susținem această idee.

De ce ESCAPE ROOMS ?

O petrecere aniversară poate fi privită din două perspective diferite: cea a părinților și cea a copilului. Din punctul de vedere al copilului, o aniversare reușită presupune mulți copii participanți, multă joacă și multă mâncare pentru ronțăit. Pentru părinți, o petrecere reușită este aceea care nu-ți dă bătăi de cap privind organizarea și nu face gaură în buget. Cel mai important pentru părinți este să nu aibă griji cu curățenia după o astfel de petrecere pentru copii. The Fun Place Pitești poate acoperi toate aceste aspecte, transformându-vă în părinți model în ochii participanților dar mai ales în ochii propriului copil.

Gândiți-vă puțin la asta: câți prieteni nu au acasă console pentru jocuri ? Dacă sunt mai mulți de 3, probabil nu au copii sau sunt prea în vârstă ca să-ți bată capul cu așa ceva. Jocurile video au câștigat aprecieri odată cu trecerea anilor, iar capacitatea acestora de a capta atenția este cel mai atrăgător aspect. Escape rooms funcționează exact la fel ca jocurile video multiplayer, numai că în acest caz ei beneficiază de experiența live, trebuid să rezolve toate puzzle-urile întro perioadă limitată de timp, colaborând pentru atingerea scopului.

Despre asta este vorba; un sistem care le pune mintea la muncă și le atrage atenția, care nu te va costa mult, totul în timp ce copiii trăiesc o experiență aparte rezolvănd împreună puzzle-urile. După cum vedem noi lucrurile, este o situație win-win.

Beneficiile ESCAPE ROOMS în cadrul aniversărilor

În primul rând, este un mod unic de a petrece o zi specială. În ce altă zi poate copilul tău să rezolve o crimă sau să meargă la vânătoare de comori ? Ca și cum asta nu este de ajuns, la The Fun Place Pitești puteți organiza aniversarea potrivită care să se încadreze în buget și cerințe, variantele fiind multiple.

Practic, unul dintre avantaje este faptul că în cazul copiilor numărul maxim de participanți într-o cameră la o sesiune este de 8 persoane, iar la The Fun Place Pitești există 3 Escape Rooms asta însemnând faptul că 24 de copii se pot bucura în același timp de activități. Cu toate acestea, este recomandat ca numărul de participanți într-o cameră să fie 6 persoane, iar pentru copiii sub 12 recomandăm și prezența unui adult. Pentru copiii care nu doresc să intre în Escape Rooms, există peste 60 de Boardgames din care pot alege.

Din moment ce timpul pentru rezolvarea tuturor puzzle-urilor dintr-un Escape Room este limitat la o anume valoare în funcție de cameră și scenariu, ei pot optimiza timpul organizându-se în echipe însă asta ține efectiv de ei, de modul în care se înțeleg și pot conlucra pentru un scop unic comun.

Și o avertizare totuși …

Este foarte important ca participanții să știe unde se află și ce au de făcut. Nu toate persoanele apreciază tipul acesta de activitate și nu toate persoanele sunt la fel de competitive. Pentru persoanele care nu își dau seama în ce intră, există întotdeauna posibilitatea de a ieși din cameră, fără a mai putea intra apoi. De aceea recomandăm ca la grupurile de copii sub 12 ani să fie un adult prezent cu ei.

Concluzie

La fel ca la jocurile video, nu există practic o limită a tematicilor posibile pentru Escape Rooms. În acest moment, la The Fun Place Pitești există 3 Escape Rooms cu tematici complet diferite, însă asta nu înseamnă că ne vom limita doar la acestea 3. Dacă experiența este una plăcută, aniversarea la Escape Rooms la The Fun Place Pitești poate deveni o tradiție. Cea mai bună parte la acest tip de activități este faptul că nu trebuie neapărat să fie o aniversare pentru a beneficia de acest tip de experiențe, ci poate fi o ieșire în familie, o ieșire cu colegii după o zi stresantă la muncă, în timpul vacanțelor, stimulent atunci când copiii se descurcă bine la școală, sau pur și simplu când ai chef de o activitate deosebită.

Rezervările fără date de contact reale vor fi șterse! Rezervarea este valabilă doar dacă ați primit e-mailul de confirmare. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri vă rugăm sunați la 0763 681 187 // 0771 010 219.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *